Menu Premium

GTA: San Andreas is gewaardeerd voor een PlayStation 3 release

Gamekings Redactie 29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA: San Andreas is gewaardeerd voor een PlayStation 3 release. De remake komt zeer waarschijnlijk op Playstation Network uit. De game is namelijk verschenen op een lijstje van de ESRB, de Entertainment Software Rating Board. Dat is zeg maar, de groep zeurende huisvrouwen, die loopt te jammeren over bloed, geweld, taalgebruik en drugs en er voor zorgt dat je geen GTA mag spelen als je jonger bent dan 17. Uiteraard is San Andreas dus gewaardeerd op de rating “mature”, want het zou geen Grand Thef Auto game zijn, zonder bakken met, bloed, intens geweld, gevloek, seks en drugsgebruik.

Rockstar heeft zelf nog met geen woord gerept over de release, maar het feit dat San Andreas op de ESRB-lijst is verschenen, en de vorige Grand Theft Auto games ook al te verkrijgen zijn op PlayStation Network, betekent dat dit deeltje niet achter kan blijven. Uiteraard komt de release niet geheel toevallig op dit moment, Rockstar wil uiteraard de Grand Theft Auto serie in de aandacht houden vanwege de splinternieuwe GTA 5 die er komend voorjaar aankomt. Deze Grand Theft Auto speelt zich ook af in San Andreas, inclusief natuurlijk de omgeving met de bossen, bergen, woestijn en dorpjes.

Rockstar is sowieso druk bezig met re-releases. Deze herfst komt de 10th Anniversary editie van Grand Theft Auto: Vice City uit op iOS en Android, terwijl Grand Theft Auto 3 al sinds vorige december op mobiele apparaten te krijgen is. Er moet wel gezegd worden dat geen van de Grand Theft Auto re-releases is opgekrikt naar 1080p HD, en dat moet ook niet verwacht worden van de release van Grand Theft Auto: San Andreas. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar Grand Theft Auto 3 kost op PlayStation Network tien euro, dus je mag er vanuit gaan dat Grand Theft Auto: San Andreas ook voor ongeveer dit bedrag in de digitale schappen komt te liggen. Ga jij de re-releases halen? Of wacht je op de nieuwe GTA 5?

Grand Theft Auto: San Andreas is gewaardeerd voor een PlayStation 3 release

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch