Menu Premium

GTA Online viert Kerstmis met items en een auto

Rens van Nerum 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way! Oh what fun it is to ride a new badass ride in GTA, HEY! Jawel, je hoort het goed. GTA Online viert Kerstmis!

En niet zomaar, want GTA Online viert Kerstmis met een dikke bak en nieuwe items die je in game kunt gebruiken om kont mee te schoppen of rond te scheuren! Pimp je GTA Online character met hele foute kerstkleding, zet hem een muts op of een masker, een foute kersttrui, Kerstman-outfits etc. etc. Ook kun je in de kledingwinkels van Los Santos nieuwe kleurrijke bodysuits aanschaffen die kunnen oplichten of flitsen om wat sfeer aan te brengen in de game.

Ga naar de Ammu-Nation store om daar de Vuurwerk-launcher te kopen om nog meer explosieve onrust te veroorzaken. Ook kun je rondrijden in een geheel nieuwe Super class vehicle die word toegevoegd aan de game met complimenten van Benny’s Original Motor Works. Verder komen alle vorige seizoens-items terug naar de game die je al hebt gezien, of misschien net te laat voor was om op te pikken! Dus waar wacht je op!? Go get that shit! Ga jij hier lekker mee aan de slag? Of laat je GTA Online met de kerst voorbij gaan? Drop het in de comments!

Bron: Rockstar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch