Menu Premium

GTA Online update voegt twee nieuwe auto upgrades en Adversary Mode toe

Gamekings Redactie 28/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je nog geld over na het kopen van lowriders in oktober of na de aanschaf van een jacht in december? Rockstar voegt namelijk twee nieuwe auto upgrades en een nieuwe Adversary Mode, genaamd Drop Zone, toe aan Grand Theft Auto Online!

Mochten de Karin Sultan en de Bravado Banshee niet al indrukwekkend genoeg zijn, dan kun je ze nu in Benny’s garage upgraden naar de Karin Sultan RS en de Bravado Banshee 900R, de snelste auto’s in de game.

De nieuwe Adversary Mode krijgt de naam Drop Zone. In Drop Zone speel je met vier teams met in totaal een maximum van 16 spelers. Enter de Drop Zone met een vrije val en probeer deze twee minuten met je team te behouden. In totaal zijn er vijf verschillende Drop Zone maps, welke volgens RockStar elk een eigen aanpak vereisen om met je team de overwinning te behalen.

De nieuwe auto upgrades en Adversary Mode zijn nu beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One in GTA Online. Heb jij het bedrag al bij elkaar om over te gaan tot aanschaf, of gaan er eerst wat potjes Drop Zone aan vooraf?

GTA Online update voegt twee nieuwe auto's en Adversary Mode toe

GTA Online update voegt twee nieuwe auto upgrades en Adversary Mode toe

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch