Menu Premium

GTA Online: The Business Update verschijnt op 4 maart

Karim Shehata 27/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat GTA Online’s Valentine’s Day Massacre Special werd geïntroduceerd in de game. Rockstar Games heeft echter vandaag a; nieuwe content aangekondigd voor de game. De nieuwste content voor de game verschijnt overigens best snel, want de GTA Online: The Business Update verschijnt op 4 maart op Xbox Live en PSN.

Met de The Business-update worden er een aantal nieuwe quests geïntroduceerd, waarbij je door zaken te doen in Los Santos en Blaine County je weg omhoog kunt werken in de zakelijke wereld. Test Dit komt natuurlijk in combinatie met een rits aan nieuwe sportauto’s, zoals de Alpha, Dinka Jester en Grotti Turismo R. Daarnaast kun je gaan vliegen in het nieuwe Vestra vliegtuig. Hierbij hoort natuurlijk ook de zakelijke look, terwijl een complete nieuwe gardarobe met zakelijke kleding en nieuwe wapens zorgt voor wat extra vuurkracht. Al deze nieuwe opties zullen zowel in de singleplayer van Grand Theft Auto V beschikbaar zijn vanaf 4 maart als in GTA Online. Voor de verhalende modus van de game zal het allemaal beschikbaar gemaakt worden in je garage & inventory, online zullen ze te koop zijn via de desbetreffende virtuele winkels.

Ook waarschuwt Rockstar dat dit weekend je laatste kans is om de exclusieve goodies van de Valentine’s Day Massacre in-game te verkrijgen, want ze zullen uit de stores verdwijnen op 2 maart. De GTA Online: The Business Update verschijnt volgende week dinsdag, met een evenement in het weekend in het vooruitzicht om de update te vieren. Ook heeft Rockstar aangegeven dat er  meerdere updates aan zitten te komen, want online games blijven vooral leuk door de doorlopende stroom aan nieuwe content.

 

GTA Online: The Business Update verschijnt op 4 maart

GTA Online: The Business Update verschijnt op 4 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch