Menu Premium
Loading...

GTA Online: Southern San Andreas Super Sport Series update is live

Jan Johan Beldrok 20/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA-fans gaan weer helemaal blij worden. Vandaag gaat namelijk de eerste update uit een reeks van grote updates voor GTA Online live in The Southern San Andreas Super Sports Series. En er staan voor de racefans een aantal leuke dingen te gebeuren. Zo is de update van vandaag inclusief vijf nieuwe voertuigen, een Racing & Adversary Mode en nog veel meer.

De eerste van twee nieuwe Racing Modes die komen, genaamd The Hotring Circuit, is speciaal gemaakt voor een van de nieuwste voertuigen van Legendary Motorsport, de Hotring Sabre. De mode is een hommage aan Vice City’s klassieke Hotring gemixed met de Cunning Stunts van GTA Online, The Hotring Circuit is speelbaar tot en met 30 players en gaat gepaard met Dubbele GTA$ & RP vanaf vandaag tot 26 maart.

Naast de Sabre supercar kun je vanaf vandaag met nog twee nieuwe Super cars aan de slag, te weten de Overflod Entity XXR en de Cheval Taipan. Brute bakken die vooral hard gaan. Nieuwe voertuigen voor Legendary Motorsport zijn The Vulcar Fagaloa station wagon en de op rally geinspireerde Vapid GB200.

Een lekker frisse update waar Rockstar om bekend staat. GTA Online blijft op deze manier, jaren na de launch, nog steeds erg aantrekkelijk en actueel voor heel veel gamers. En dat is een prestatie van formaat. De komende weken komen er dus nog eer updates aan. We houden je op de hoogte.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch