Menu Premium
Loading...

GTA Online Import/Export update is nu uit

Maarten van Steijn 14/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De GTA Online Import/Export update is nu uit. Waar de Further Adventures in Finance and Felony update de criminele CEO praktijken, het stelen van luxe voertuigen en het domineren van organisaties introduceerde, kun je deze update zien als een vervolg daarop.

In deze nieuwe update gaat het weer helemaal aan jou en je team liggen hoeveel flappen je gaat vangen. Breng je liever vier exclusieve sportcars in één keer naar je eindbestemming, of doe je het rustig aan en onder de radar?
De nieuwe Executive Garage laat je nu tot wel 60 voertuigen onder een dak staan! Daarnaast krijgen jij en je vrienden meldingen wanneer er weer iets te stelen valt. Of het nou gaat om een standaard sportwagen of een politiehelikopter, je krijgt de kans ze te bemachtigen – mits je een back-up plan en een escape route hebt natuurlijk!

Een GTA update zou geen GTA update zijn als er geen nieuwe Adversary Mode toegevoegd was. Daarom krijgen we nu te maken met ‘Turf Wars’. Hierin is het de bedoeling dat twee tot vier teams in gruwelijk snelle bakken de kleuren van hun team beschermen.

De GTA Online updates blijven aan de lopende band verschijnen. Vind jij ze nog interessant en afwisselend genoeg om deze game steeds opnieuw aan te slingeren? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch