Menu Premium

GTA Online Ill-Gotten Gains: Part Two nu beschikbaar

Erwin Prins 08/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar heeft GTA Online van verse content voorzien in de vorm van Ill Gotten Gains: Part Two. De update (1.28) is vanaf nu te downloaden op PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en op beide Xbox-platformen.

De content bestaat uit nieuwe voertuigen, nieuwe wapens en allerlei kledingstukken om extra op te vallen. Onder de toegevoegde voertuigen vallen auto’s, motoren en een speedboot. Daarnaast zijn de schappen van Ammu-Nation aangevuld met een massief gouden boksbeugel en een ‘marksman’ pistool met de power van een shotgun.

Ook de kledingwinkels hebben nu een uitgebreider assortiment, vooral op het gebied van sieraden. Kan je een smartwatch van Apple niet betalen? Dan kan je altijd de digitale variant aanschaffen: in ILL-Gotten Gains kan je namelijk een iFruit smartwatch om je pols dragen.

Naast zichtbare content, brengt de update ook een nieuw radiostation met tal van nieuwe tracks naar de vier console versies. Tot slot zijn bekende problemen opgelost, en, waar nodig, verbeteringen aangebracht. Genoeg nieuwe dingen om naar uit te kijken dus.

GTA Online Ill-Gotten Gains: Part Two nu beschikbaar

GTA Online Ill-Gotten Gains: Part Two nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch