Menu Premium
Loading...

GTA Online Heists Armed Robbery Trailer

René Janssen 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen verschijnt eindelijk de grote GTA Online Heists update, welke jou en je team de mogelijkheid geeft een reeks aan overvallen en andere missies voor te bereiden, als team uit te voeren en als het even mee zit met de buit te ontsnappen zonder in de gevangenis te belanden.

Vandaag kan je alvast een korte trailer van zo’n heist bekijken, vergelijkbaar met de korte trailer die vorige week verscheen. Volgens Lester staat er ‘vandaag’ namelijk een gewapende overval op het programma. Enkele teamleden houden de menigte onder controle terwijl anderen zich met de kluis bezighouden en de zakken vullen. Wat rest is nog zien te ontsnappen aan de LSPD die snel ter plaatse is.

De GTA Online Heists update kan je morgen downloaden op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360, terwijl de Heists op de PC te spelen zijn als Grand Theft Auto V en GTA Online op 14 april op dit platform verschijnen. Bereid je wel voor op een grote update. Deze zal tussen de één en vijf GB liggen, afhankelijk van of je wel of niet een current-gen console bezit.
GTA Online Heists Armed Robery Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch