Menu Premium
Loading...

GTA Online Heists: Teamwork Essential Trailer

Karim Shehata 05/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen die Grand Theft Auto Online een warm hart toedragen, hebben erg veel geduld moeten opbrengen. Niet per se om GTA Online te kunnen spelen, alhoewel de game bij lancering praktisch onspeelbaar was, maar om Heists te kunnen gaan doen in de game. Nu we weten dat de Heists op 10 maart echt gaan komen, brengt Rockstar vandaag om dit nogmaals te bevestigen een trailer uit. Wanneer je echter knippert is de trailer al bijna voorbij, dus let goed op tijdens het kijken van de GTA Online Heists: Teamwork Essential Trailer.

In deze vijftien seconden durende trailer zie je beelden van de Heists in GTA Online. Deze trailer vertelt ons verder helemaal niets nieuws, maar maakt ons dus warm voor de mode die over enkele dagen beschikbaar zal zijn in Grand Theft Auto Online. De Heists zijn straks speelbaar in iedere versie van de game, waardoor iedereen die de beschikking heeft over Grand Theft Auto V en een PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 of Xbox 360 met deze modus aan de slag zou kunnen gaan. De modus verschijnt ook voor de PC-versie van de game, die op zijn beurt na een aantal keren te zijn uitgesteld verschijnt op 14 april.

Loop jij nu nog harder warm voor de Heists in Grand Theft Auto V, of heb je de game al een hele poos geleden weggelegd? Laat het ons weten in de comments nadat je de GTA Online Heists: Teamwork Essential Trailer hebt gezien!

GTA Online Heists: Teamwork Essential Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch