Menu Premium

GTA Online heeft vandaag een auto en Adversary Mode gekregen

Rens van Nerum 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar zit niet stil wat GTA Online betreft, ze blijven maar komen met updates, upgrades en modificaties. Dit keer doen ze dat in de vorm van een vette bak en een nieuwe Adversary modus.

Nog niet zo lang geleden konden we sneeuwballen gooien, flitsende kersttruien aantrekken en de kerstmuts opzetten in GTA Online. Meer hierover kon je lezen in dit artikel. Een kleine maand later verschijnt er wederom een update voor GTA Online van Rockstar en hierin bevindt zich een gruwelijk vette scheurijzer genaamd: The Dewbauchee Specter. Dit is een hele vette tuningbak waarmee je de straten van GTA Online onveilig mag maken!

Ook is er een hele nieuwe Adversary modus toegevoegd en die heet: Collection Time! Deze modus belooft een grote rat-race vol gekkigheid te worden! In Collection Time is elke speler één punt waard, wanneer je deze doodmaakt jat je dus 1 punt. Wanneer een team 30 seconden lang alle punten weet te behouden, wint dit team. Ook kan een team winnen wanneer deze aan het eind van de ronde, wanneer de tijd om is het meeste punten bezit.

Ook een leuke bijkomstigheid is dat alle custom aanpassingen bij Benny’s nu met 25% korting zijn. Dus lekker van profiteren en pimp je bakkie! Gaan jullie aan de slag met deze nieuwe update voor GTA Online? Laat het ons weten in de comments.

Bron: VG24/7 en Rockstar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch