Menu Premium

GTA Online Halloween Suprise update nu beschikbaar

Karim Shehata 29/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat overal in de wereld over twee dagen helemaal los met Halloween. Ook games blijven niet ongeschonden van deze feestdag. Zo heeft Rockstar zojuist de Halloween Suprise update voor GTA Online beschikbaar gesteld op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze update brengt het Halloween-sfeertje naar GTA Online, tot en met 16 november. Natuurlijk zijn er ook een hoop in-game items te verdienen, vrij te spelen en te kopen, waaronder auto’s en maskers. Alles wat je vrij speelt in deze periode, mag je overigens voor altijd houden.

De twee nieuwe auto’s die GTA Online te verwerken krijgt, zijn Lurcher Hearse en de Franken Stage. Ook zijn er twintig nieuwe bobbleheads beschikbaar, welke je op het dashboard van deze auto’s kunt zetten. Een Halloween is echter geen Halloween te noemen als je je niet creepy zou kunnen verkleden, en daarom zijn er ook nieuwe face paints en maskers beschikbaar in de game. Daarnaast is de Slasher Adversary Mode toegevoegd, welke je nog meer in de Halloween-sferen brengt in Los Santos.

Ga jij Halloween vieren in Los Santos? Laat het ons weten in de comments!

GTA Online Halloween Suprise update nu beschikbaar

GTA Online Halloween Suprise update nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch