Menu Premium

GTA Online Freemode Events Update is nu beschikbaar

Mark Hoogland 15/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week wijdden we al een bericht aan de trailer van de nieuwste update voor GTA Online, die zich voornamelijk richt op toevoegingen voor de Freemode van de game. Als je je PC, Xbox One of PlayStation 4 vandaag hebt aangezet, heb je het waarschijnlijk al gemerkt; de update is vanaf vandaag te downloaden.

De nieuwe update zorgt voor soepeler verlopende actie in de vrije modus van GTA Online, aangezien de events – in tegenstelling tot Heists en missies – zonder lobby of laadscherm geïnitieerd kunnen worden. Als je dus lekker door Los Santos aan het banjeren bent, kun je dus van het ene op het andere moment zó in het spektakel stappen. Onder de nieuwe events bevinden zich twee nieuwe Adversary Modes, alsook nieuwe achtervolgingsscenario’s waaronder Hunt the Beast (weerwolfje vangen) en Dead Drop (smokkelwaar afleveren). Verder kunnen bezitters van Xbox One en PlayStation 4 nu eindelijk ook aan de slag met de Rockstar Editor.

De Freemode Events Update installeert zichzelf automatisch op je console of via Steam, dus je hoeft er verder niets voor te doen. Zoals we eerder al meldden verschijnt hij niet op de old-gens Xbox 360 en PlayStation 3.

GTA Online Freemode Events Update is nu beschikbaar

GTA Online Freemode Events Update is nu beschikbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch