Menu Premium
Loading...

GTA Online – Freemode Events Trailer

Karim Shehata 10/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA Online gaat inmiddels al een poosje mee en is voor veel gamers niet meer weg te denken. Rockstar onderhoudt de online-component van Grand Theft Auto V nog altijd en komt regelmatig met nieuwe content. Vandaag zien we iets van nieuwe content voor de game, in de vorm van de GTA Online – Freemode Events Trailer.

In deze trailer zien we de toevoeging van Freemode Events. Deze events moeten ervoor gaan zorgen dat de Freemode van de game een stuk aantrekkelijker wordt, want je kunt – zonder laadtijden en lobbies – door deze feature meteen inspringen in een event. Rockstar belooft dat er vele soorten events zullen zijn en gaan komen, maar licht in de info die het bedrijf vrijgeeft vooral het King of the Castle event uit. In dit evenement is het de bedoeling om een ‘kasteel’ te beklimmen en deze te beschermen tegen andere spelers. De ontwikkelaar en uitgever beschrijft dit event als een soort gang war.

Freemode Events is echter niet de enige nieuwe feature die mee gaat komen met de nieuwe update. Zo zul je, na het installeren van deze update, ook aan de slag kunnen gaan met de Rockstar Editor op PlayStation 4 en Xbox One én voegt Rockstar twee nieuwe Adversary Modes toe. Deze Adversary Modes gaan door het leven als Hunting Pack en Cross The Line.

In Hunting Pack is het de bedoeling dat de speler een auto aflevert op een locatie. Nu klinkt dit niet zo spectaculair, maar de twist is dat als de auto onder een bepaalde snelheid komt, deze ontploft. Deze modus belooft dus een chaos te gaan veroorzaken in Los Santos.  De Cross The Line Adversary Mode kan daarnaast gezien worden als een soort Team Deathmatch-modus, maar dan met zwaarbewapende teams.

Deze Freemode Events update, die naast deze events dus ook twee nieuwe Adversary Modes met zich meeneemt en het debuut betekent van de Rockstar Editor op PlayStation 4 en Xbox One, verschijnt op 15 september. De update verschijnt alleen voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC-versies van de game. De PlayStation 3 en Xbox 360-versies van GTA Online moeten het dus zonder deze nieuwe toevoegingen doen.

GTA Online - Freemode Events Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch