Menu Premium

GTA Online Festive Update nu beschikbaar

Mark Hoogland 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

It’s the most wonderful time of the year, ook in Los Santos! Terwijl wij in ons kikkerlandje de warmste kerst ooit tegemoet gaan, maakt het immer zonovergoten Los Santos zich ook op voor de feestdagen; vandaag kwam de Festive Update voor GTA Online uit.

Geheel volgens traditie kunnen spelers tot en met 5 januari allerlei feestelijke attributen scoren in de winkels van Los Santos. Denk hierbij aan knusse pyjama’s, kerstmanpakken en nieuwe maskers – allemaal gratis. Tegelijkertijd zullen ook alle holiday items van voorgaande jaren tijdelijk terugkeren in de schappen. Het feest is ten slotte compleet met drie extra claxonmelodieën en gezellige kerstbomen, zowel in het centrum van Los Santos als in je appartement. En bij een sneeuwbui in de stad kan er ook een sneeuwballengevecht als Adversary Mode gehouden worden!

Let wel, de Festive Update voor GTA Online is alleen verschenen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Breng jij de kerst liever door in Los Santos dan bij je schoonouders en komt deze content dus als geroepen? Laat het ons weten in de comments!

GTA Online Festive Update nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch