Menu Premium

GTA Online bug strooit met miljoenen dollars

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regende de afgelopen tijd dollars in GTA Online! Rockstar heeft er toch genoeg. Geintje. Spelers konden flink in GTA Online flink profiteren van de bug in de game. Een week lang was het mogelijk om de bug te gebruiken. Met de bug kon je per seconde 2000 dollar vangen. Het personage Lester zorgde hiervoor en dat maakt hem op het internet nu een ware held.

Lester deelt uit

Het bekende personage in GTA Online leende spelers een vliegtuig. Wanneer dit om een bepaalde reden niet lukt, krijgt de speler 2000 dollar. Die arme Lester werd echter voor de gek gehouden door spelers die een weg wisten te vinden om misbruik te maken van deze vergoeding. Door bepaalde acties te doen werd de vergoeding onbeperkt naar de speler gestuurd, voor zo lang als ze maar wilden. En dat leverde voor sommige spelers een hoop gratis pegels op.

Als spelers hun auto in een loods vlak bij het vliegveld parkeerden en Lester belden, terwijl ze het gaspedaal ingedrukt hadden, werd de bug op gang gebracht. Spelers incasseerden hierdoor per seconde 2.000 dollar tot ze de omgeving verlieten. Rockstar probeerde het snel te fixen met een patch. Spelers wisten dit te omzeilen en zorgden voor een nieuwe manier om het geld binnen te krijgen.

Rockstar gooit de geldkraan dicht

Rockstar was er vervolgens helemaal klaar mee. Ze hebben de kosten van het lokaliseren van een vliegtuig verwijderd. Je kunt inmiddels geen vergoeding meer ontvangen van Lester. De bug zou mogelijk al jaren in de game zitten als we dataminer Tezfun2 mogen geloven.

En? Hebben jullie gebruik gemaakt van deze bug? En heb je het geld kunnen houden? Eerder werd bekend dat Rockstar voorlopig updates blijft uitbrengen voor GTA Online. Red Dead Redemption Online blijft ondertussen helaas nog wat leeg en van GTA 6 is voorlopig nog geen spoor te bekennen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch