Menu Premium

GTA 5 next-gen voor de PS5 uitgesteld naar 2022, veel dislikes

Mitchel Hoes 10/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar was jij op 17 november 2011? Toen werd GTA  5 aangekondigd. Afgelopen donderdag, tien jaar later,  was de Playstation Showcase. Met tal van nieuwe games. Daar zagen we ook een bekende gezicht langskomen. We hebben  het natuurlijk over GTA 5. De game wordt opnieuw uitgebracht. Nu op de next-gen. Toen het uitkwam op de PS4 noemde we dat ook een next-gen update. Op dat moment kwam ook de first-person update. In de trailer hieronder, voor de PS5, zien we niet echter niet veel nieuws. Plus een andere datum dan verwacht. Eerder was bevestigd dat de game op 11 november 2021 op de PS5 zou verschijnen.  In de trailer is een andere datum te zien. Het komt nu ergens in maart 2022 uit. GTA V e+e is dus uitgesteld.

Negatieve reacties over de GTA 5 trailer

Toen GTA 5 voor het eerst werd aangekondigd in 2011 waren we erg hyped. Veel gamers werden helemaal wild bij de gedachte alleen al. Maar nu is het bijna 10 jaar later. Kijken mensen nog steeds uit naar de PS5-versie van de game? Of is het nu wel mooi geweest met dezer magische game? De reacties op het internet zijn niet bepaald positief. De video krijgt ongeveer 50% dislikes. Veel gamers reageren dat het allemaal best lui is van Rockstar om de game weer uit te brengen, zonder al te veel aanpassingen.

Gemakzucht bij Rockstar Games

Waarom moeten we 10 jaar laten nog steeds dezelfde game spelen? We zien dat vaker gebeuren, kijk maar naar Skyrim. Rockstar verdiend goed geld met GTA 5. Nog steeds spelen miljoenen mensen het. En GTA Online brengt extra centen binnen. Wie weet is er een nieuwe generatie die de game nog niet kent en hem nu next-gen wil gaan spelen. Rockstar had eerder aangegeven dat er grote veranderingen komen in GTA 5. In de trailer is dat echter nog niet te zien. We spotten slechts wat betere graphics, een 4k upgrade en je unt sneller switchen tussen de drie hoofdrolspelers. Komt er straks nog meer? In maart 2022 kunnen we het zelf ervaren. Ga jij de nieuwe PS5 versie kopen? Laat het ons weten in comments.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch