Menu Premium

GTA 4 is nu backwards compatible op Xbox One

Rik Koning 10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zojuist bereikte ons het bericht van Rockstar Games dat GTA 4 nu speelbaar is op de Xbox One. De game maakt onderdeel uit van Microsofts Backward Compatibility, dat nu al ongeveer anderhalf jaar ervoor zorgt dat oude Xbox 360 games speelbaar worden op de Xbox One. Eerder kwamen al titels als Bioshock, The Elder Scrolls en Mass Effect beschikbaar en dit is dus de volgende in dat rijtje. GTA 4 is nu backwards compatible op Xbox One!

In het persbericht wordt benadrukt dat alle versies van de game speelbaar zijn, inclusief Grand Theft Auto 4: The Complete Edition. Dit wil dus zeggen dat je niet alleen de basisgame aan kan slingeren op je Xbox One, maar ook de Episodes from Liberty City DLC’s, The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony. Het is dus mogelijk om de hele GTA 4 ervaring opnieuw te beleven.

Mensen die al een digitale kopie van de game in hun bezit hebben, kunnen de game via de “Ready to Install”-afdeling binnen halen en spelen wanneer ze willen. Mocht je nog een fysieke versie hebben, dan kan je gewoon de Xbox 360-DVD in je Xbox One stoppen en vervolgens alsnog de game downloaden. Mochten je savegames op de Cloud Saved Games-feature van de Xbox 360 staan, dan kan je zelfs je oude savegames herstellen.

GTA 4 is nu backwards compatible op Xbox One. Voor de mensen die GTA 4 nooit gespeeld hebben, is er overigens ook goed nieuws, de game is vanaf nu gewoon beschikbaar in de Xbox One Store, samen met de DLC’s!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch