Menu Premium
Loading...

Grote mannen bespringen elkaar in Madden NFL 17

Andor Joosten 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je fan bent van Madden NFL 16, dan gelooft EA dat je ook fan gaat zijn van Madden z’n opvolger. Grote mannen bespringen elkaar in Madden NFL 17, dus als dat je ding is kun je hier de E3-trailer checken.

Peter Moore had zelf ook weinig te zeggen over deze nieuwe game tijdens de presentatie, waardoor de trailer er perfect bij past. In plaats hiervan is er aandacht gevraagd voor de Madden NFL 2016 eSports scene, met uitleg over de verschillende leagues en de moeilijkheidsgraden die hierbij horen. Acht spelers, waarvan een met een gebroken poot, verschijnen op het podium. Zij gaan na de presentatie de strijd met elkaar aan. Madden NFL 17 kwam kort aan bod aan het einde, met de aankondiging van de Madden NFL Championship Series voor Madden NFL 17; een kampioenschap dat schittert met een prijzenpool van één miljoen dollar.

De trailer hierboven toont beelden uit de in-game engine, volgens de disclaimer aan het einde. De release van Madden NFL 17 staat gepland voor 23 augustus. De game komt uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch