Menu Premium
Loading...

Grote Final Fantasy 14 update dropt vandaag

Maarten van Steijn 17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Final Fantasy 14 update, genaamd ‘The Far Edge’, dropt vandaag. Deze 3.5 patch bevat een nieuw brok aan story content en nieuwe exploratory missies. Dit, samen met nog een intens lange lijst aan kleine tweaks.

Dit stukje story line gaat het laatste hoofdstuk worden van de Shadows of Mhach-verhaallijn. Ook voegt deze update een nieuwe 24-player Alliance raid toe en een Primal battle tegen Zurvan. Met deze update gaat het samenvoegen van een party ook wat soepeler en kun je de Duty Finder aanzetten met Chocobo aan de zijde. Tot slot is het ook niet overbodig om te weten dat er een nieuwe map komt voor The Feast.

Al deze gekte is te spelen met een zooitje nieuwe nieuwe haarstijlen, recepten, gear en een hele hoop meer. Check de video voor een beknopte, maar duidelijke uitleg van wat Square Enix tijdens deze nieuwe update te bieden heeft aan Final Fantasy 14-spelers.

Wel zal je nog enkele uurtjes moeten wachten voor de update ook hier op te vangen is, aangezien Japan nogal wat uurtjes tijdsverschil heeft. Check in de tussentijd vooral dus even de bovenstaande video.

Klinkt deze update voor jou als een enkeltje naar het Final Fantasy-wereldje dezer dagen? Of ben jij inmiddels uitgekeken op de game? Laat het achter in de reacties.

Bron: VG247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch