Menu Premium

Grote digitale releases voor de Nintendo 3DS

Gamekings Redactie 14/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wisten dat Nintendo plannen had om een groot deel van hun thuisgebakken 3DS games digitaal via de eShop uit te geven. Maar in een E3-investeerders presentatie van Nintendo’s Noord-Amerikaanse top man, Reggie Fils-Aime, werd bekend dat ook third-party games het digitale licht zullen zien.

Volgens Reggie hebben ze een gigantische lijst aan triple-A content met een aantal van de grootste namen in de game industrie. De grote man laat weten dat het allemaal franchise’s zijn die zich in het verleden hebben bewezen en exclusief voor hun platform gaan uitkomen. Vind je een digitale release maar niks en koop je liever games bij je lokale gameboer? Niet getreurd, de games zullen zowel digitaal als fysiek te verkrijgen zijn in de tweede helft van 2012. Naast dit goede nieuws ben je natuurlijk benieuwd welke games je straks kunt downloaden! In de presentatie kwamen een aantal slides voorbij die wel eens een goede indicatie kunnen geven van wat we straks kunnen verwachten in de eShop: New Super Mario Bros. 2, Luigi’s Mansion: Dark Moon, Paper Mario: Sticker Star, en natuurlijk de third-party games Kingdom Hearts 3D, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, Scribblenauts Unlimited en Epic Mickey: Power of Illusion.

Of de slide accuraat is voor de gehele lijst van triple-A content is niet zeker, maar dat er veel goeds aan zit te komen, is nu wel duidelijk! Wat vind jij van Nintendo’s online strategie en de games die in de eShop verschijnen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch