Menu Premium

Grijp hier je PS4 en PC code voor de gesloten beta van Disintegration

Jan Johan Beldrok 28/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag (lees dinsdag) start vanaf 17:00 uur de gesloten beta van Disintegration. De beta duurt tot een uur of negen in de ochtend.  Op woensdag is de tweede speelsessie van de gesloten beta. Wederom van 17:00 tot 8:59 uur. Dus mocht je moeite hebben met slapen of juist saaie nachtdiensten draaien, dan is dit je kans. Want wij geven een flink aantal codes voor de gesloten beta weg.

Een nieuwe game van een van de makers van Halo

We horen je nu zeggen, leuk, maar wat is Disintegration dan? Het is een nieuw spel van de co-creator van de Halo-reeks, Marcus Lehto. Spelers kunnen helemaal op elkaar los gaan in mechs en/of tegen AI gestuurde vijanden knallen. Lehto is vrij ambitieus, aangezien de man realtime strategy wil gaan combineren met de typische first person shooter-actie. De speler zit in een spaceship, de Gravcycle, en heeft vanuit de lucht een fraai overzicht over het slagveld. Vanuit het schip stuur je een team van vier AI-soldaten aan die de vijand kunnen aanvallen.

Grijp hier je beta key

Ben je overtuigd? Syked? Will je het? Voel je het? Helemaal into Lehto? Of verveel je jezelf vanavond gewoon helemaal de tering? Grijp dan in één van de onderstaande tabs jouw code voor de PlayStation 4 of de PC/Steam. En op = op. Wees er dus snel bij als je Disintegration wil proeven.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch