Menu Premium

Grid wordt ontwikkeld met hulp van Formule 1 legende

Jelle Klaver 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Britse ontwikkelaar Codemasters is bezig met het vierde deel van de Grid serie, dit werd bekend gemaakt op de site van de Britten. Bij het ontwikkelen van deze game krijgt Codemasters hulp van een oud Formule 1 rijder. Fernando Alonso zal helpen door zijn ervaring te delen en zal ook te zien zijn in de game zelf.

Fernando Alonso

De Spanjaard gaat de Engelse gameontwikkelaar helpen en dit is niet eens een hele rare actie. De oud wereldkampioen heeft een eigen E-sport F1 team en hier kan je in de game ook tegen racen. Er zal in de game ook een moment komen dat je tegen de grootheid, in zijn legendarische Renault F1 auto, mag racen.

Hoe gaat de oud Renault rijder dan helpen? Door zijn jaren lange ervaring in de wereld van racen, zowel Formule 1 als Indycar, gaat hij advies geven over de tracks en ze helpen finetunen van de auto’s. Gericht op marketing is het voor Codemasters natuurlijk een mooie zet om zo’n grote naam aan je game te verbinden.

Grid serie

Het is niet de eerste game in de serie die Codemasters maakt. De nieuwe Grid zal de vierde zijn in de game serie en zal vernoemd worden naar de eerste Grid game, genaamd Grid.  Het spel zal op 13 september al in de winkels liggen en is dus nu volop in de maak.

De game is geschikt voor alle soorten race-game liefhebbers. “De game bied enorm veel afwisseling en diepte, het aantal moderne en klassieke auto’s en locaties waar je racet. De game zal alle soorten spelers aanspreken van casual tot mensen die wel van een uitdaging houden.”

Ga jij de oud wereldkampioen verslaan? Of houd je het toch op een paar casual rondjes rijden? Laat het weten in de comments.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch