Menu Premium

GRID Autosport Boost Pack is nu beschikbaar op Xbox Live

Karen Koch 15/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de spelers van GRID Autosport is vandaag een Boost Pack uitgebracht. Althans, als je de Xbox 360 versie van de game in huis hebt. De GRID Autosport Boost Pack is nu beschikbaar op Xbox Live. Of en wanneer deze DLC zal uitkomen op de PC en de PlayStation 3 is nog niet bekend.

De Boost Pack is dus voorlopig exclusief verkrijgbaar voor de gamers die GRID Autosport spelen op de Xbox 360. Wat bevat deze Boost Pack nou eigenlijk precies? Het is een makkelijkere manier om in-game geld en experience te verzamelen. Zoals de naam al een beetje verraadt, is het gewoon een boost voor de game om sneller door de carreer-modus heen te komen. Met de aanschaffing van deze DLC wordt er namelijk zo’n 50 procent meer experience uitgereikt na races dan zonder de Boost Pack. Dit pakket heeft ook effect op de online sessies. Daar wordt namelijk ook een boost van 50 procent gerekend voor experience, vehicle experience en in-game cash uitkeringen. Zo wordt het makkelijker de game uit te spelen en om nieuwe bonussen te unlocken. Of dat nou echt zo traag ging in de vanilla versie van GRID Autosport valt nog te betwijfelen. In ieder geval zal progressie door de game en door de online races vanaf nu een stuk sneller gaan.

Fans van GRID Autosport hebben niet alleen de Boost Pack om naar uit te kijken, want er staat nog een lijst van acht andere DLC-pakketten op het schema voor de game. Deze content packs zullen onder andere nieuwe voertuigen en nieuwe tracks en omgevingen bevatten. De releasedata van deze packs zijn nog niet bekend.

GRID Autosport is afgelopen maand uitgekomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De DLC voor de game zal dus voorlopig nog wel even blijven binnenstromen. Of de Boost Pack hier nou echt zo’n fantastische toevoeging aan is, kan over gediscussieerd worden, maar de content packs met nieuwe voertuigen en tracks zitten er in ieder geval aan te komen.

GRID Autosport Boost Pack is nu beschikbaar op Xbox Live

GRID Autosport Boost Pack is nu beschikbaar op Xbox Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch