Menu Premium

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets nu verkrijgbaar

Karen Koch 27/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je ook maar een beetje fan bent van cartoons, dan ken je Gravity Falls waarschijnlijk wel. De animatieserie die draait om broer Dipper en zus Mabel gaat namelijk al een paar jaar mee. Om op dat succes voort te bouwen, is nu ook Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets voor de Nintendo 3DS verschenen.

In deze game zal je natuurlijk kunnen spelen als Dipper en Mabel. Deze hebben, zoals te verwachten, allebei een eigen set skills die je op verschillende puzzels zal moeten loslaten. Dipper kan dankzij z’n Gnome Battle Cuffs rake klappen uitdelen en heeft een lamp waarmee hij alle duistere hoekjes kan belichten. Mabel is in dit geval echt de ranged character, haar aanvallen kunnen op afstand worden ingezet, maar ook heeft ze een grijphaak om haar bereik te vergroten.

Bezorgd dat deze game helemaal niks op de originele animatie zal lijken? Dat zal wel meevallen, want de game is in nauwe samenwerking met Alex Hirsch, maker van de serie, gemaakt. De humor en verhaallijnen die je gewend bent zullen er dus gewoon inzitten! Ook heeft Alex Hirsch het artwork voor de game neergezet, dus ook stilistisch gezien zal het niet te veel afwijken van de serie.

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is nu te krijgen voor de Nintendo 3DS. Ben jij fan van deze cartoon en ga je de game in huis halen, of laat je deze liggen voor je kleine broertje of zusje?

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets nu verkrijgbaar

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets nu verkrijgbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch