Menu Premium

Gratis miljoenen ophalen in GTA online moet voortaan via PS Store verlopen

JeffreyHage 08/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 1 april (geen grap!) gaat er iets veranderen aan het maandelijks miljoen wat je ontvangt in GTA Online. De credits worden niet meer direct op je GTA bank-account gestort. Je moet ze nu claimen als reward via de PS Store. Als je de bonus eenmaal claimt, wordt het geld direct op je GTA Online bank-account gestort. In plaats van dat je 72 uur moet wachten op je cash.

GTA Online

Met het nieuws van vrijdag over alweer de derde (!!!) port van GTA V voor de nieuwe consoles, tovert Rockstar vandaag nog wat klein nieuws uit de hoge hoed. Rockstar verplicht je vanaf 1 april om aan het begin van iedere maand je online miljoen via de PS Store te claimen. Maart is dus de laatste maand waarin Rockstar zelf je jouw appeltje voor de dorst geeft. Daarna moet je het zelf uit zoeken. Het grote voordeel van dit systeem is echter dat je niet drie dagen (72 uur) hoeft te wachten voor je geld krijgt. Het staat voortaan instant op je account als de bonus hebt geclaimd.

De bonus

Rockstar geeft je dit virtiuele miljoen om je klaar te stomen voor de nieuwe port van GTA V op de PS5 en Xbox Series S/X. Meer nieuws over die nieuwe port (en waarom het niet zomaar een makkelijke upgrade is) lees je in dit vorige bericht.  Met 150 miljoen verkochte exemplaren is het niet vreemd dat Rockstars succesverhaal ook naar de next-gen consoles komt. Maar wanneer het moment eindelijk daar is, is nog onzeker. Dat we wel weer iets moois gaan krijgen, is volgens Take Two baas Strauss Zelnick wel duidelijk. “I’m confident that Rockstar is going to deliver just a great experience, but you can’t do that if you’re just doing a simple port,” aldus Zelnick. Als het nieuws eenmaal hier is houden we je op de hoogte!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch