Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V Xbox 360 TV Spot

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een of andere manier drukt Rockstar Games een magische stempel op de game-industrie. Niet omdat hun games over elven en tovenaars gaan, maar omdat iedereen helemaal lijp gaat op alles dat ze ontwikkelen en uitbrengen. Met name de Grand Theft Auto-serie doet het goed en mocht daar nu bij toeval een nieuw deel van uitgekomen zijn in september. Je wist het waarschijnlijk al, maar mocht je het compleet gemist hebben is hier de Grand Theft Auto V Xbox 360 TV Spot.

Je zou toch denken dat een game als Grand Theft Auto V totaal geen reclame meer nodig heeft. Er zijn ondertussen meer dan dertig miljoen schijfjes van de game over de toonbank gegaan, wat ervoor gezorgd heeft dat het de grootste gamerelease ooit was, en bijna iedereen heeft Rockstar’s laatste paradepaardje al lang en breed gespeeld.

Het is in Grand Theft Auto V mogelijk om met drie personages te spelen en daar de gehele verhaallijn mee te beleven. Mocht je dat voltooid hebben, wacht daarna GTA Online op je om de speelwereld verder te ontdekken. De game speelt zich af in San Andreas, met de focus op Los Santos en de omgeving daar omheen. Los Santos is gebaseerd op Los Angeles, de Amerikaanse stad waarin alles mogelijk is. Het zorgt dan ook voor dat Grand Theft Auto V vol zit met alle clichés die we kennen over Los Angeles.

Waarschijnlijk vinden ze bij Rockstar Games dat er nog veel meer exemplaren verkocht moeten worden en zo vlak voor de kerst is het dan ook tijd voor de Grand Theft Auto V Xbox 360 TV Spot. Ben je benieuwd welke scenes uit de game in de commercial te vinden zijn? Check ‘t hier!
Grand Theft Auto V Xbox 360 TV Spot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch