Menu Premium

Grand Theft Auto V vanaf vandaag te pre-loaden op Steam

Karim Shehata 07/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren: de release van Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online voor de PC. De game zou eigenlijk in november 2014 verschijnen voor dit platform, maar is meerdere keren uitgesteld en verschijnt nu op 14 april. Nadat we vorige week konden genieten van twee trailers voor de PC-versie van GTA V, weten we nu dat de game vanaf vandaag te pre-loaden is op Steam!

Dat betekent dat iedereen met een pre-order de game nu alvast kan downloaden, zodat je dus niet hoeft te wachten op de download van de game als het 14 april is. Als je dan pas begint met downloaden, zou het namelijk weleens een tijdje kunnen duren. Alhoewel we nog niets specifieks weten over hoe hoeveel ruimte Grand Theft Auto V gaat eisen van je harde schijf, weten we wel dat je tenminste 65 GB aan ruimte vrij moet houden voor de game.

Grand Theft Auto V is vanaf vandaag dus te pre-loaden op Steam. Voor de gamers die de game hebben gepre-orderd via de Rockstar Warehouse geldt hetzelfde, want ook zij kunnen de game vanaf vandaag binnenhalen. We weten echter nog niet vanaf wanneer dit vandaag kan, maar Rockstar geeft in de loop van de dag meer informatie vrij over het pre-loaden van GTA V op de PC. Zoals gezegd verschijnt GTA V op 14 april voor de PC.

Grand Theft Auto V vanaf vandaag te pre-loaden op Steam1

Grand Theft Auto V vanaf vandaag te pre-loaden op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch