Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V Rockstar Editor Trailer

Karen Koch 13/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij Grand Theft Auto V al op je lijstje met games van de maand staan? Zo niet, dan komt daar misschien verandering in. De PC-versie van de game krijgt namelijk een leuke extra. Wat dat precies is? Kijk daarvoor de Grand Theft Auto V Rockstar Editor Trailer.

De PC-versie van Grand Theft Auto V krijgt dus een editor. Dat is simpel gezegd een makkelijke manier om je gameplay op te nemen, te bewerken en te delen met de wereld. Nu kan je gemakkelijk je eigen videoclips maken in de game, want je zal ook de muziek van de radiostations onder je creatie kunnen plakken. Doe daar een mogelijkheid tot teksten invoegen bij en je hebt een karaokeavondje, met dank aan Grand Theft Auto V. Daarnaast kan je in Director Mode ook een hele film in elkaar draaien. Genoeg nieuwe mogelijkheden om de creatieve geest bezig te houden dus.

Grand Theft Auto V komt op 14 april, morgen dus, uit voor de PC. Op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One is hij al een tijdje te spelen, maar wel zonder Rockstar Editor.

Grand Theft Auto V Rockstar Editor Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch