Menu Premium

Grand Theft Auto V is vanaf nu te spelen via Xbox Game Pass

Alex 04/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game kwam uit in het jaar 2013, maar dit vijfde deel uit de Grand Theft Auto-serie is tot op de dag van vandaag nog net zo geliefd als op de dag van release. De kans is dus ook groot dat jij deze game al gespeeld hebt en mogelijk zelfs hebt uitgespeeld. Heb je dit echter nog niet gedaan of wil je het gewoon allemaal nog een keer beleven, dan zit je als Xbox One-bezitter goed; Grand Theft Auto V is vanaf nu namelijk beschikbaar via Xbox Game Pass.

Heb jij het Grand Theft Auto V nieuws al gehoord?

Het nieuws dat de download service van Xbox voorzien is van Grand Theft Auto V kwam naar buiten via het officiële Twitteraccount van Xbox Game Pass. In een korte video is te zien hoe het personage Michael zijn tv aanzet en het heuglijke nieuws tot zich neemt. Met de tekst “Have you seen the news lately?” is Xbox Game Pass nu een grote en populaire game rijker.

Mosterd na de maaltijd?

Afgelopen november wist het Amerikaanse bedrijf Rockstar Games bekend te maken dat er van Grand Theft Auto 5 wereldwijd al 115 miljoen exemplaren zijn verkocht. Zoals gezegd is de kans dus groot dat jij als gamer deze titel allang in huis hebt. Misschien komt de toevoeging aan Xbox Game Pass wel als het spreekwoordelijke mosterd na de maaltijd. Toch is het goed om te zien dat grote games als Grand Theft Auto V worden toegevoegd aan de service van Microsoft. Ga jij deze game binnenhalen nu hij ‘gratis’ verkrijgbaar is? Of heb jij GTA5 allang in huis? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch