Menu Premium

Grand Theft Auto V 52 miljoen keer verscheept

Karim Shehata 19/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Grand Theft Auto V bij ongelooflijk veel huishoudens in huis ligt, is een feit. Duidelijk is dat dit aantal voorlopig nog even blijft groeien, want Grand Theft Auto V is 52 miljoen keer verscheept. Dat betekent dat er 52 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto V in de omloop zijn, zonder dat alle exemplaren daadwerkelijk bij de consumenten in de kast liggen.

Take Two Interactive, het moederbedrijf van 2K Games en Rockstar Games, maakte daarnaast bekend dat Grand Theft Auto V niet de enige grote inkomstenbron is. Zo is Evolve 2,5 miljoen keer verscheept, is WWE 2K15 drie miljoen keer verscheept, is de NBA 2K-serie zeven miljoen keer verscheept en is de Borderlands-franchise zelfs al 25 miljoen keer uit de magazijnen vertrokken.

Volgens Take Two Interactive gaat het er voorlopig alleen nog maar beter op worden, want naast het feit dat er nieuwe WWE 2K en NBA 2K games gaan verschijnen, moet ook Battleborn nog gaan verschijnen in fiscaal 2016. Daarnaast komt er nog een triple-A titel aan van 2K Games, welke binnenkort zal worden onthuld.

Bron: MCV

Grand Theft Auto V 52 miljoen keer verscheept

Grand Theft Auto V 52 miljoen keer verscheept

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch