Menu Premium

Grand Theft Auto Online krijgt begin volgende week een grote update

Karim Shehata 01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch van Grand Theft Auto Online verliep, op z’n zachts gezegd, niet heel erg vloeiend. Enthousiaste gamers die zichzelf probeerden te bevinden in de online-wereld van Los Santos, liepen tegen erg vervelende problemen op. Zo raakten veel mensen hun save-files kwijt van de singleplayer toen zij probeerden in GTA Online te komen, terwijl ook het personage wat je voor de online-modus had aangemaakt vaak nergens meer te vinden was. Inmiddels lijken die problemen zich niet meer af te spelen op een erg grote schaal, waardoor veel gamers nu vooral plezier beleven aan GTA Online. Dat de problemen zo goed als opgelost zijn is overigens geen reden voor Rockstar om de game niet meer te onderhouden, want Grand Theft Auto Online krijgt begin volgende week een grote update.

Het lijkt erop dat we nu dan ook bijna het GTA$ Stimulus Package kunnen gaan verwelkomen. Dit pakket geeft iedere speler, die Grand Theft Auto Online in oktober heeft gespeeld, 500.000 in-game dollar. Dit pakket moet gaan verschijnen vlak na de grote update die de game volgende week te verwerken krijgt. De reden dat dit pakket niet op de eerder beloofde data’s door Rockstar is vrijgegeven, is omdat er nog teveel personages verdwenen. Daarmee had het virtuele geld dan ook door het toilet heen gespoeld.

Niet alleen het GTA$ Stimulus Package kunnen we snel verwachten, maar ook het Beach Bum Pack. Dit pakket bevat gloednieuwe wapens en voertuigen, die zowel in de singleplayer als in de multiplayer te gebruiken zijn. Daarnaast bevat het pakket onder andere nieuwe haarstijlen en tatoeages voor je personage, terwijl er ook nieuwe Jobs te vinden gaan zijn na de installatie van dit pakket. Je kunt onder andere nieuwe Races, Deathmatches en Survival-opzetten verwachten.

Rockstar heeft het ook op de planning staan om voor het einde van dit jaar nog te komen met de Content Creator, of in ieder geval een werkzaam deel daarvan. Wanneer deze verschijnt kun je aan de slag met het maken en aanpassen van Race en Deathmatch Jobs. Wanneer je een geweldige Race of Deathmatch Job hebt gemaakt, kan het zelfs zomaar zijn dat de ontwikkelaar van de Grand Theft Auto-serie deze Jobs bombardeert met een ‘Rockstar Verified’ stempel. Zie het als een beloning voor je, misschien wel toekomstige, goede werk.

Voor het Beach Bum Pack en de Content Creator hoeft de portemonnee overigens niet te worden getrokken. Het GTA$ Stimulus Package krijgt, zoals gezegd, iedereen die de game in oktober heeft gespeeld. Het Beach Bum Pack verschijnt ergens vroeg in november, terwijl het GTA$ Stimulus Package volgende week moet komen te verschijnen na de grote update die Grand Theft Auto Online dan ontvangt.

Grand Theft Auto Online krijgt begin volgende week een grote update

Grand Theft Auto Online krijgt begin volgende week een grote update

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch