Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto 5 Trailer #2

Gamekings Redactie 14/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld staat even stil op dit moment, want Rockstar laat verse beelden van GTA 5 zien. Bij ons kun je de Grand Theft Auto 5 Trailer #2 gewoon checken. Wat voor nieuwe info kunnen we deze keer uit de trailer halen?

Vorige week kwam er al een shitload aan nieuwe info over Grand Theft Auto 5 naar buiten via allerlei kanalen. De grootste verrassing was misschien wel dat de game om drie hoofdpersonen gaat draaien. In principe is het niet heel nieuw, omdat GTA 4 door DLC ook drie hoofdpersonen had: Niko Belic, Johnny Klebitz en Luis Lopez. Nu is het de beurt aan Michael, Trevor en Franklin. Wat wel degelijk nieuw is, is dat je kunt wisselen tussen de drie tijdens missies. Grand Theft Auto 5 begint dus eigenlijk drie keer zo lekker.

Volgens Leslie Benzies van Rockstar North staat ons ook heel wat te wachten en niet alleen met de single-player. Zo beweert de beste man dat “Grand Theft Auto 5’s multiplayer open wereld games gaat herdefiniëren en dat het net zo’n impact gaat hebben zoals GTA 3 dat destijds in 2001 deed voor de single-player.” Dat zijn geen bescheiden woorden. Om deze woorden nog wat kracht bij te zetten, had Dan Houser himself ook Famitsu nog wat te vertellen. Hem werd gevraagd waarom deze game zo laat nog in de console levenscyclus verschijnt. De big chief had daar een simpel doch sterk antwoord op: “Al de beste games van een console komen toch aan het eind van de levenscyclus uit? Dus een betere timing is er niet.” Eerlijk is eerlijk, ze voegen vaak daad bij woord. Hopelijk wordt Grand Theft Auto 5 alleen geen gevalletje hoogmoed.

Hoe dan ook, in de lente van 2013 zullen we daar pas echt achter komen. Het enige dat we nu nog kunnen doen, is genieten van de spiksplinternieuwe Grand Theft Auto 5 Trailer #2. Dat gaan wij in ieder geval wel doen!

Grand Theft Auto 5 Trailer #2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch