Menu Premium

Gran Turismo 6 verschijnt op 6 december

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De originele driving-simulator is terug. Sony Computer Entertainment CEO Jim Ryan kwam zojuist met het verlossende woord in de pre-Gamescom persconferentie. Gran Turismo 6 verschijnt op 6 december. Jeeuj!

Middels een lekkere nieuwe trailer die, zoals we het gewend zijn van Polyphony Digital, lekker artistiek is en auto’s in de lens neemt alsof het lekkere wijven in bikini’s zijn. In slow-motion passeren de wulps gevormde bolides al deinend op hun vering, zodat je elk detail in je kunt opnemen. Het is duidelijk dat Polyphony Digital een ontwikkelaar is die zeer smakelijke graphics uit de PlayStation 3 weet te persen, want het ziet er beeldschoon uit. Zo scherp en vloeiend. Opvallend is tevens de hoeveelheid detail in de physics! De engine van Gran Turismo 6 is zo geavanceerd dat elke auto zich anders gedraagt, zoals ook zijn echte voorbeeld het doet.

We zijn gewend om lang en geduldig te moeten wachten op elke Gran Turismo, maar toch is het fijn om te weten dat Gran Turismo 6 op 6 december op de PlayStation 3 verschijnt. Dat duurt gelukkig niet héél lang meer en dat is maar goed ook, want de echte fans kunnen zich maar beperkt inhouden totdat ze van ellende zich naakt op elke willekeurige sportwagen op straat gaan werpen. Autoporno, dat is het, dat verdomd fraaie Gran Turismo!

Gran Turismo 6 verschijnt op 6 december

Gran Turismo 6 verschijnt op 6 december

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch