Menu Premium

Gran Turismo 6 update brengt drie Vision GT auto’s

René Janssen 18/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verschijnt er een update voor Gran Turismo 6. Update 1.17 voegt drie Vision GT auto’s toe, waaronder de Lexus LF-LC GT en de Alpine Vision Gran Turismo. De race-simulator voor de PlayStation 3 krijgt hierdoor dus zelfs in 2015 nog nieuwe content.

Met de Lexus LF-LC GT haal je een indrukwekkend gevaarte in huis. Met deze update krijg je ook de Alpine Vision Gran Turismo en Alpine Vision Gran Turismo Race Mode tot je beschikking. De Race Mode-versie van de Alpine is een eenpersoons-racewagen, welke de traditionele Alpine combineert met een futuristische versie.

Nadat je update 1.17 hebt geïnstalleerd kan je de auto’s aanschaffen via het Vision GT-onderdeel binnen de Cars-sectie in My Home. Je kan daar ook een demo video van de wagens bekijken. Je kunt de auto’s ook verkrijgen door een rondje te rijden in het nieuwe Seasonal Event, maar dit is maar tijdelijk. Wees er dus snel bij!

Behalve deze auto’s zijn de racepakjes en bijbehorende helmen ook niet vergeten. Als je naar My Home gaat en daar voor Tuning & Servicing kiest, kun je onder Special Outfits je pakken en helmen terugvinden. Deze nieuwe onderdelen kan je echter, net als de nieuwe auto’s, ook tijdelijk verkrijgen door een rondje Seasonal Events te rijden.

Tenslotte ook nog een fix voor de Championship race-bug die tevoorschijn kwam bij update 1.16. Wanneer je in B-Spec modus speelde en je zette die even op pauze, kon je een Championship race vaak niet meer voortzetten zodra je voor play ging. Dit moet met update 1.17 zijn opgelost.

De Gran Turismo 6 update is vanaf vandaag beschikbaar. Laat gerust weten in de comments of er een nieuwe favoriete auto tussen de drie voor je bij zit.

Bron: PlayStation

Gran Turismo 6 update brengt drie Vision GT auto's

Gran Turismo 6 update brengt drie Vision GT auto’s

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch