Menu Premium
Loading...

Gran Turismo 6 Opening Video

Gamekings Redactie 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Noem een paradepaardje van PlayStation die in rijke hoeveelheid auto’s bevat, dan is de kans groot dat je aan niets anders denkt dan de Gran Turismo-serie. Het zesde deel laat nog minder dan vierentwintig uur op zich wachten en in de Gran Turismo 6 Opening Video zien we wat we gaan meemaken als de game wordt opgestart.

Ontwikkelaar Polyphony Digital kwam in december 1997 met de allereerste Gran Turismo-game. Deze kwam uit op de allereerste PlayStation-console en werd ontzettend goed ontvangen. Een van de meest sterke punten was dat het rijgedrag van auto’s goed werd gesimuleerd en sindsdien is dat ook hét punt waar de Gran Turismo-titels om draaien. Geen spektakel, geen driftacties en piepende banden. Nee, het gaat om zoveel mogelijk auto’s verzamelen die er zo goed mogelijk uitzien.

Het is dan ook een opvallende keuze om Gran Turismo 6 op de PlayStation 3 te laten uitkomen, terwijl de PlayStation 4 al lang en breed wereldwijd in de winkels ligt. Waarschijnlijk is Gran Turismo al een flinke tijd in ontwikkeling en kostte het meer moeite om deze over te zetten naar een ander platform dan uit te brengen op het platform waar ook Gran Turismo 5 op uitkwam. Gran Turismo 6 bevat dan ook wel veel content. Er zijn namelijk 71 lay-outs van 33 circuits in de game te vinden en die kunnen bereden worden met 1200 auto’s. 1200, ja. Je leest het goed.

De grote vraag is natuurlijk of fans met Gran Turismo 6 een top titel in huis gaan krijgen, maar dat weten we morgen pas. Dan ligt de game in de winkels, exclusief voor de PlayStation 3. Voor nu moeten we het nog eventjes doen met de Gran Turismo 6 Opening Video!
Gran Turismo 6 Opening Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch