Menu Premium

Gone Home-ontwikkelaar stelt Tacoma uit tot lente 2017

Erwin Prins 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eind 2014 aangekondigde Tacoma zal dit jaar niet meer uit gaan komen. Ontwikkelaar Fullbright heeft nu zijn zinnen gezet op een release in de lente van 2017. Het uitstel volgt op een lange periode van stilte rond de first-person space adventure, welke voor het eerst werd getoond tijdens The Game Awards van 2014.

De studio achter de game Gone Home wijt het uitstel aan het verwerken van interne feedback. “We hebben geëvalueerd wat de game nu is, en waar het naar toe zou kunnen gaan. Op basis daarvan hebben we knopen doorgehakt, waarbij we voor een zo goed mogelijke implementatie meer tijd nodig hebben dan eerder begroot,” zo laat Fullbright weten in een blogpost.

Verder maakt de ontwikkelaar duidelijk dat belangrijke elementen binnen de game opnieuw tegen het licht zijn gehouden. Hieronder vallen de manier waarop de zwaartekracht haar werk doet en hoe de speler interactie kan hebben met het verhaal. Hoe deze aanpassingen zich vertalen tot de space adventure, hoopt men deze zomer te kunnen delen met nieuwe footage.

Bron: VG24/7

Gone Home-ontwikkelaar stelt Tacoma uit tot lente 2017

Gone Home-ontwikkelaar stelt Tacoma uit tot lente 2017

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch