Menu Premium

Goldust is bevestigd voor WWE 2K15

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog een paar maanden tot de release van WWE 2K15. Tot het zo ver is, blijft de ontwikkelaar echter rustig personages toevoegen aan het roster. Zo kregen we laatst te horen dat CM Punk toch in de game was opgenomen en vandaag zijn er nieuwe shots verschenen waarin te zien was dat Goldust is bevestigd voor WWE 2K15.

De screenshot laat Goldust zien in vol ornaat. Hij staat er rustig bij in een strak, zwart leren pak met gouden details en bijpassende kleuren op zijn hoofd. Het screenshot ziet er super gedetailleerd uit en je kan het leer bijna horen kraken. Hoe Goldust er in beweging uit zal zien, moeten we nog even op wachten. Hij is namelijk nog niet getoond in trailers.

Goldust voegt zich bij een enorm lange rij worstelaars die al plaats hebben genomen in het roster van WWE 2K15. Zo zitten er natuurlijk namen als John Cena in, die ook op de cover van de game komt te staan, maar vorige maand is ook bekendgemaakt dat Sting speelbaar zal zijn, als je de game tenminste in pre-order hebt staan. Hij zal namelijk een pre-order exclusive worden.

Vanaf 31 oktober kunnen worstelfans op alle huidige consoles met de worstelgame aan de gang. WWE 2K15 komt uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De PlayStation 4 en Xbox One-versies van de game zullen een exclusieve career-modus bevatten waarin de grootste rivaliteiten worden uitgespeeld.

Goldust is bevestigd voor WWE 2K15

Goldust is bevestigd voor WWE 2K15

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch