Menu Premium
Loading...

Godzilla in de zomer van 2015 naar PS3 en PS4

Franky Mangal 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Godzilla is een groot icoon in films en games en heeft al meerdere malen met wisselend succes een hoofdrol mogen vertolken. Nadat het monster dit jaar al veel succes heeft gehad in de bioscopen is het volgend jaar de beurt aan de consoles. Godzilla komt in de zomer van 2015 naar PS3 en PS4.

Je krijgt in de game de controle over de machtige Godzilla en in de trailer zagen we hem in grote steden chaos en paniek zaaien. Naast Godzilla zul je nog verschillende andere bekende monsters gaan zien. Zo zagen we in de teaser in elk geval Mothra voorbij fladderen. Wat voor game het precies wordt is nog niet helemaal duidelijk, maar het ziet er naar uit dat je het naast tegen andere monsters ook tegen het leger zult gaan opnemen. Hierbij kun je gebruik maken van Godzilla’s kenmerkende wapens, waaronder zijn energiestraal.

In Japan is de game vanaf deze maand al te verkrijgen en vanaf volgend jaar zomer weten wij ook of de game de naam Godzilla eer aan doet, of dat het een draak van game is geworden.

Godzilla in de zomer van 2015 naar PS3 en PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch