Menu Premium

God of War Saga Collection onderweg?

Gamekings Redactie 31/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

God of War: Ascension laat nog even op zich wachten en verschijnt pas volgend game-jaar. Maar volgens een gerucht van Siliconera krijg je dit jaar als PlayStation 3-eigenaar toch nog een flinke dosis Kratos voor je kiezen, in de vorm van de God of War Saga Collection.

Volgens een Amerikaanse game-detailhandel insider kan 2012 toch nog het jaar van Kratos worden, maar dan wel de old-school badass Kratos. Volgens deze bron kun je dit jaar nog een God of War Saga Collection voor de PlayStation 3 verwachten. Hoewel het een gerucht is, de details schaars zijn en Sony nog geen commentaar heeft gegeven, is het toch een sprankeltje hoop voor God of War fans.

Waar kan je aan denken bij een God of War Saga Collection voor de PlayStation 3, vraag je? Wellicht de complete God of War serie op één schijfje. Dus beide PlayStation 2 games, God of War 3 en de PSP titels God of War: Ghost of Sparta en God of War: Chains of Olympus. Misschien is dit te veel gevraagd van Sony, maar het zou in ieder geval een mooie manier zijn om je voor te bereiden op de prequel, God of War: Ascension, die in maart 2013 verschijnt.

Sta jij nog te springen voor een God of War-trip down memory lane? Zo ja, wat zou je graag terug willen zien in de God of War Saga Collection voor de PlayStation 3?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch