Menu Premium
Loading...

God of War: Ascension Single-player trailer

Gamekings Redactie 26/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de vaste God of War speler zijn er al de nodige mythologische wezens voorbij gekomen. Schijnbaar zijn er meer dan genoeg van, want ondanks dat het een trilogie zou worden is de volgende al onderweg. De nodige trailers zijn dan ook al voorbij gekomen. Aangezien de releasedatum bijna aanbreekt moet er nog een scheutje benzine over het wakkerende vlammetje gegooid worden. Word jij al warm bij het zien van de God of War: Ascension Single-player trailer?

Het vuurtje werd eerder al aangewakkerd door de multiplayer trailer. Dit nieuwe element in de game doet mee in de rage die aan het woeden is. Games die al jaren zonder multiplayer goed draaien, gaan nu ook een gokje wagen in de multiplayer wereld. Of de multiplayer genoeg is om mensen of de streep te trekken is nog maar de vraag. God of War heeft het doorgaans vooral van zijn ijzersterke en bloederige single-player. In de voorgaande delen hebben we al meegemaakt dat Kratos tussen al dat moorden door stiekem een klein hartje heeft. Zijn familie is ook in het nieuwe deel natuurlijk belangrijk voor het verhaal. Na het verkopen van zijn ziel aan Ares is hij van plan zijn ziel terug te winnen. Om dat te bereiken moet hij drie Furies doden. Op die manier zou zijn verbintenis met Ares verbroken worden. Of dat lukt, is nog maar de vraag. Zeker is wel dat er genoeg zielen ontnomen zullen worden en ook mythologische, sterke en soms ook gigantische wezens maar beter op kunnen passen voor deze bleekwitte killer.

Heb jij je Blades of Chaos al opgepoetst om ze vervolgens (in game!) te bevuilen met het doorklieven van lichamen en botten van alles dat je in de weg loopt? Nog niet? Dan kun je maar beter opschieten, want de chaos breekt los. In de God of War: Ascension Single-player trailer heb je vast een voorproefje!God of War: Ascension single player trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch