Menu Premium

God of War: Ascension beta start in januari voor PS Plus leden

Gamekings Redactie 12/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leden van de maandelijks betaalde service van Sony mogen eens in hun handjes knijpen, want de God of War: Ascension beta start in januari voor PS Plus leden! Volgens de Playstation blog komt de beta van de multiplayer van God of War: Ascension op 9 Januari in Europa. Hij komt een dag uit na de release in Amerika en zal alleen beschikbaar zijn voor leden van Playstation plus.

Sony heeft zelfs een nieuwe trailer uitgebracht om fans in de stemming te brengen. In de trailer, die een mix is tussen cinematic en ingame beelden, volg je een paar van de krijgers, terwijl ze elkaar in mootjes hakken (letterlijk…). Het eindigt met de verschijning van de grote cyclops Polyphemus, waar de laatst overgebleven krijger tegen zal moeten strijden. Voor degenen die alles rondom de game al een beetje hebben gevolgd, zal de map waarin dit bloedbad zich afspeelt niet onbekend voorkomen.

De multiplayer van God of War: Ascension zal draaien om 2 teams van elk 4 krijgers, die controle moeten zien te krijgen over een bepaalde map om zo de goden tevreden te stellen. Je kunt aan het begin, bij het maken van jouw krijger, kiezen voor welke god je ten strijde trekt: Zeus, Ares, Hades of Poseidon. Dit bepaalt onder andere jouw vechtstijl en de upgrades die je kunt kiezen. Ook zal je jouw karakter kunnen aankleden met nieuwe pantsers en kan je nieuwe wapens vrijspelen naarmate je XP verdient.

God of War: Ascention komt in Europa uit op 13 Maart 2013 voor de Playstation 3. Heb jij al zin om je vijanden te mollen zoals alleen Kratos ze mollen kan?

God of War: Ascension beta start in januari voor PS Plus leden

God of War: Ascension beta start in januari voor PS Plus leden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch