Menu Premium

Goat Simulator komt 11 augustus naar PS3 en PS4

Jeroen Wiersma 15/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat begon als een grap, bleek uit te groeien tot dé doorbraak van het Zweedse Coffee Stain Studios. Goat Simulator verscheen eerst op de PC, daarna op Android- en iOS-systemen, gevolgd door de Xbox 360 en Xbox One. De gekke geit dendert flink door om ook de consoles van Sony te veroveren. Goat Simulator komt op 11 augustus naar de PlayStation 3 en PlayStation 4.

De kans dat deze knotsgekke game, waarin je de rol van geit op je neemt en punten scoort door zoveel mogelijk chaos te veroorzaken, je onbekend is, is klein. Toch bij deze even een kleine uitleg wat je onder andere kunt doen als je je inner-goat de vrije loop laat in deze game. Naast kopstoten uitdelen – je bent immers een geit – kun je vliegen. Dit doe je met een jetpack, een glider, of door je tong om een helikopter te wikkelen en een ritje mee te liften. Je kunt ook dingen opblazen en zonder vachtscheuren de explosie van je afschudden. Daarnaast kun je ook als een echte Tony Goat vette mid-air tricks uit je vacht schudden. Tenslotte kun je de veroorzaakte chaos op je PlayStation 3 en PlayStation 4 respectievelijk verdubbelen of verviervoudigen met lokale co-op.

Goat Simulator heeft aangetoond dat gamers ook een dwaze game op z’n tijd erg kunnen waarderen en is dus vanaf 11 augustus speelbaar op de PlayStation 3 en PlayStation 4. Ga jij deze game spelen op de PlayStation 3 of PlayStation 4?

Bron: PlayStation.Blog

Goat Simulator komt 11 augustus naar PS3 en PS4

Goat Simulator komt 11 augustus naar PS3 en PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch