Menu Premium

Glimp van de Xbox One Slim lekt daags voor E3-show

Bas Boudewijn 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekken is een vak waarmee een complete hype de grond in kan storten, maar af en toe pakt het nog weleens positief uit. Het was misschien een kwestie van tijd, maar een glimp van de Xbox One Slim is nu daags voor de E3-show van Microsoft gelekt.

Morgen zal Microsoft zoals elk jaar, vriend en vijand omver proberen te blazen op haar E3 persconferentie en de grote vraag dit jaar was: Komt ook Microsoft met een nieuwe versie van zijn current gen console? Een verrassing gaat het morgen alleen niet meer zijn, als we voor het eerst officieel onze ogen mogen leggen op de Xbox One Slim, want geheel toevallig verscheen er opeens een Microsoft Marketplace pagina online die de verbeterde Xbox in onze ogen gooide – de console werd hier aangeduid als de Xbox One S.

Het eerste wat meteen opvalt, is dat de nieuwe Xbox One maar liefst 40 procent kleiner is dan de variant die jij misschien al onder je televisie hebt staan. Ook is het getoonde apparaat wit, in plaats van de zwarte standaard Xbox. Of er ook een zwarte versie uit gaat komen zullen we dan waarschijnlijk ook morgen pas zien. Wat we nu wel al weten, is dat je maar liefst twee keer zo veel games op de 2 terabyte harde schijf van de nieuwe Xbox kunt opslaan. Ook kun je met jouw Xbox One Slim de nieuwste 4K video’s bekijken en is er een nieuwe ‘gestroomlijnde’ controller op komst.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met de Xbox One Slim, of blijf je liever zo ver mogelijk weg van tussengeneratie consoles? Laat het ons weten in de comments! De Microsoft Xbox persconferentie is morgen om 18:30 te volgen op Gamekings.tv!

20160612_XboxOneS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch