Menu Premium
Loading...

#GKE3 Journaal: Nóg meer goodies voor de GK E3 Live Party!

Daan 08/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Serieus? Nog meer goodies voor de GK E3 Live Party!? Ja, je leest het goed! De pakketdienst draait overuren de laatste dagen en vandaag heeft JJ een ‘pakketje’ gekregen van Koch Media. Wat er allemaal in zit, zie je in dit nieuwe #GKE3 Journaal!

Een ‘pakketje’ van Koch Media

De afgelopen dagen is JJ druk bezig geweest goodies te verzamelen voor iedereen die tijdens de E3 samen met ons op de GK E3 Live Party naar de klote gaat. Waar JJ gister met het heuglijke nieuws kwam dat iedereen die op zondag naar de party komt met een jaar lang gratis Xbox Live Gold naar huis gaat, is het vandaag tijd voor een nieuw ‘pakketje’. Zeg maar gerust pakket, want Koch Media heeft ons een enorm gevaarte bomvol met games en andere sicke goodies gestuurd!

Wat er precies in het pakket zit, zal JJ je in dit #GKE3 Journaal laten zien, maar één ding is zeker: je zal gegarandeerd met vette shit naar huis gaan na één of twee nachten GK E3 Live Party. Mocht je nog geen kaartje hebben, zorg dat je hier snel je kaartjes koopt, want er is nog maar weinig plek. Als je wel al een kaartje hebt bemachtigd, kun je alvast zien welke goodies jij mogelijk mee naar huis kunt sjouwen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch