Menu Premium
Loading...

Giant Cop biedt VR met een hele grote flik

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar stond zowat de hele E3 in het teken van Virtual Reality, maar ook dit jaar gooien de PC-partijen daar een schepje bovenop. Tijdens de E3-presentatie van AMD verscheen zojuist een gloednieuwe trailer van Giant Cop, waarin je de boeven wel heel letterlijk op kunt pakken – en daarna weer weg kunt smijten.

Other Ocean is een indiestudio die meer mensen niets zal zeggen dan wel. Eerder werkte de Canadese studio aan iOS games als The Amazing Spider Man en Super Monkey Ball 2, maar nu zijn ook deze indie-ontwikkelaars de VR ingedoken! Giant Cop is dus ook een VR game! Om politieagentje te spelen moet je dus wel eerst een HTC Vive in huis halen, maar dan heb je ook wat!

In Giant Cop ben jij de lokale politieagent van Microcity, de stad die zoals de naam al zegt een stukje kleiner is dan normaal wordt geteisterd door criminaliteit en jij mag er voor zorgen dat haar inwoners weer zonder angst de stad in gaan of zich een dagje naar het strand verplaatsen. In een topdown-view ga je in Giant Cop op zoek naar de criminelen op het strand of in de stad, heb je ze gevonden? Mooi! Dan pak je ze op en gooi je ze eruit, zo letterlijk mogelijk!

Lijkt het jou ook een gaaf idee om als Giant Cop, Microcity weer veilig te maken? Check dan nu de trailer boven deze post en laat ons in de comments weten wat je er van vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch