Menu Premium
Loading...

Gelukkig overleeft de kat het in deze Ghost Recon Wildlands live action trailer

Rens van Nerum 06/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ghost Recon Wildlands is één van die games die tijdens zijn aankondiging iedereen omver blies door zijn gruwelijk vette gameplay footage. In deze nieuwe Ghost Recon Wildlands live action trailer wordt even getoond hoe bruut de wereld van de drugscartels in de game dan ook is. Oh, en er is ook een snoezig poesje.

In de trailer zie je hoe de sniper gebruik maakt van zijn red dot om een kat de tafel op te jagen waarin de bendeleden rustig een potje zitten te kaarten. Wat er verder in gebeurt, zie je natuurlijk in de trailer hierboven.

Ghost Recon Wildlands is een open world shooter waarin jij, eventueel met je buddies, de drugskartels een koppie kleiner gaat maken. Dit doe je op een tactische manier, zoals je gewend bent van de Ghost Recon-franchise. Wil je meer weten over dit principe? Check dan even hier de preview van de game door Boris en Steven.

De game komt uit op 7 maart 2017, maar je kunt je nu ook al aanmelden voor de beta die binnenkort los gaat op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al zin in deze game? Of lijkt Ghost Recon Wildlands niet te worden waarop je had gehoopt? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch