Menu Premium
Loading...

Ghost Recon Wildlands Closed Beta gaat los vanaf 3 februari

Joep Omes 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maandag werden we al even heel lekker gemaakt met meer dan 20 minuten gameplay, maar toen wisten we nog niet wanneer we nou eindelijk eens in de huid van de Ghosts konden kruipen. Inmiddels weten we het wel; de Ghost Recon Wildlands Closed Beta gaat los vanaf 3 tot en met 6 februari. Schrijf je snel in voor die shit!

Voor wie onder een steen heeft gelegen; we hebben het al eens gehad over de de beta en hoe jij je daarvoor kan inschrijven. Raap tenminste drie maten bij elkaar die de strijd met de Boliviaanse narco’s aan willen gaan, want Ubisoft laat weten dat we naast singleplayer, ook coöperatieve mulitplayer met tot aan vier Ghosts kunnen gaan spelen. De Ghost Recon Wildlands Closed Beta is natuurlijk een hele goede test voor Ubisoft. De game moet het namelijk mogelijk gaan maken dat, als je er in je eentje klaar mee bent, op elk gegeven moment een maatje één van de Ghosts kan overnemen zodat je verder kunt met zijn tweeën, of meer. De moeilijkheidsgraad van de quests in de game worden dan ook aangepast aan het skill level van de hele groep.

Alle content in de beta is dus beschikbaar om zowel in je eentje te spelen, als met drie vrienden. De game komt uit op 7 maart voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De beta kun je echter al pre-loaden op 1 februari. Word jij uitgenodigd in het Bolivia van het Santa Blanca drugskartel? En neem jij je maten mee? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch