Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shooters in de loop der tijd

Gamekings Redactie 05/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen David en Skate als doorgewinterde gamers die er geen genoeg van kunnen krijgen om andere mensen online vol met lood te knallen, maar wat vinden zij nou van de veranderingen van shooters door de jaren heen? Ze gaan er verder op in bij deze Gamekings Extra: Shooters in de loop der tijd.

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak als het gaat om de online multiplayers van de zo veel verschillende shooters, maar hoe ontwikkelen die games zich door de jaren heen? Op dit moment komen er veel van dezelfde ideeën op de markt en is het nog lastig om je te onderscheiden van de rest. Ook al is de wat oudere generatie toch wel gecharmeerd van de 1 vs 1 battles, waarbij er niet gevlogen of in tanks werd gevochten, maar moeten developers deze stap terug dan weer nemen, omdat de nieuwe generatie niet anders kent?

Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog en Call of Duty met een remake van Modern Warfare. Zullen meer games dit voorbeeld volgen of vinden zij misschien nog een unieke style van shooters, zoals misschien wel Overwatch? Check maar wat David en Skate daar op te zeggen hebben in deze Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch