Menu Premium
Loading...

Gewichtloos paraderen over de LawBreakers Promenade in E3 2016 trailer

Yannick van Doorn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Welkom in het compleet vernieuwde Santa Monica.” Als we de trailer van LawBreakers induiken zien we een futuristische stad waarin het complete chaos is. Landschappen zijn veranderd en de zwaartekracht is een eigen leven gaan leiden. We gaan gewichtloos paraderen over de LawBreakers Promenade in deze E3 2016 trailer. Hoe ga jij deze oorlog winnen?

LawBreakers komt uit de hoge hoed van Cliff Bleszinski en de developers van Boss Key Productions. Het is een competitieve first-person shooter die gaat draaien om het gebruik van (het gebrek aan) zwaartekracht en de uiteenlopende wapens. “Will you fly like a rocket or swing through the sky?” Het lijkt een bijzonder snelle game te worden waarbij je verschillende opties hebt om je door de wereld te bewegen. We zien door raketten aangedreven characters en een soort grappling hook die je als Tarzan door de wereld laat swingen. “Will you be on the right side of the blade or the wrong side of a gun?”

Op de website van LawBreakers kan je jezelf ondertussen inschrijven om deel te nemen aan de alpha-versie van de game. Er is nog geen aankondiging gedaan over de releasedatum van de game, dus dat blijft nog even een verrassing. We kunnen in ieder geval heel veel brute actie verwachten. Wat verwacht jij van LawBreakers?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch