Menu Premium
Loading...

Geweld gebruiken ziet er mooi uit door de Family Kick-Back pre-order bonus van Mafia 3

Ridho Hidayat 22/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je iets doet, doe het dan goed. Dit geldt zeker ook voor geweldverheerlijking in games en dat heeft ontwikkelaar Hangar 13 begrepen. In Mafia 3 kun je daarom stijlvolle shootouts in de sixties verwachten! Geweld gebruiken ziet er namelijk bloedmooi uit door de Family Kick-Back pre-order bonus van Mafia 3. Heb je je sokken inmiddels teruggevonden na de E3-trailer? Hou ze bij het kijken van deze trailer dan maar goed vast!

Een van de sterkste punten van de Mafia-franchise is natuurlijk het neerzetten van een geloofwaardige sfeer. In Mafia 3 krijgen we een overtuigende sixties-setting in New Bordeaux, een stad gebaseerd op New Orleans. Om de puntjes op de i te zetten, kun je door te pre-orderen ook je auto’s en wapens volledig in stijl brengen. De Family Kick-Back pre-order bonus geeft je namelijk toegang tot drie exclusieve auto’s en wapens.

Het opzetten van een crimineel imperium kost de nodige paarden- en vuurkracht. Je kunt straks de straten onveilig maken met de volgende toffe wagens: de Lassiter Leopard, de Smith Moray MX 100 en de Berkley Stallion. Je dagelijkse dosis geweld deel je uit met deze drie exclusieve wapens: de Gator Shotgun, de Camo Sniper en de Trench 1938 Submachine Gun. Met dit arsenaal ben jij straks de baas in New Bordeaux.

Het gebruiken van geweld in games kan soms heel mooi zijn, daar lijkt Mafia 3 een goed voorbeeld van te worden. Kijk jij uit naar die stijlvolle shootouts in de sixties? Of speel je Mafia 3 puur voor het verhaal? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch